Einde aan bestuursperiode van 40 jaar.

Na 40 jaar in het bestuur te hebben gezeten van het gemengde koor Sempre Crescendo, gaf voorzitter Co Poulussen  woensdag 27 februari zijn voorzittershamer over aan een nieuwe voorzitter.

Een terugblik:  in mei 1977 ging Sempre Crescendo een bezoek brengen aan de Vara-Studio`s in Hilversum.
Dinie Poulussen nam haar echtgenoot mee op deze busreis. Sempre Crescendo kon altijd nieuwe leden gebruiken, dus werd er de nodige druk uitgeoefend met als resultaat dat Co beloofde op de volgende repetitie avond aanwezig te zijn. Gelukkig doet hij dat nog steeds!

In 1979 werd Co Poulussen gevraagd zich beschikbaar te stellen voor het bestuur. Hij begon als 2e secretaris. Na het overlijden van de toenmalige voorzitter in 1989, werd hij voorzitter. Deze functie heeft hij tot 1998 bekleed en is toen op eigen verzoek afgetreden. Hij bleef wel in het bestuur als 2e voorzitter. Toen in 2007 onverwacht de voorzitter vertrok werd Co voor de tweede keer voorzitter.
Hij bleef dat tot afgelopen 27 februari 2019.

Nu na 40 jaar bestuurslid te zijn geweest wilde hij eens wat meer tijd aan andere zaken gaan besteden. Voorzitter Poulussen gaf  daarom  woensdag, tijdens een algemene leden vergadering,  de voorzittershamer over aan zijn opvolger Gerard Vinke. Als aandenken aan zijn tijd als bestuurslid kreeg Co een symbolische voorzittershamer met inscriptie.

Co hoopt nog heel lang bij het koor te blijven zingen.